Thursday, May 19, 2011

Why girls like watch'n korean drama ?.

WHY GIRLS LIKE WATCH'N KOREAN DRAMA ..

hai olls ..
Kenapa i tulis entry nie ?.
sebab i pun peminat korean drama macam you olls jugak :D
bagi u olls , kenapa ramai yang suka sangat tengok korean drama ?.

For sure la sebab hero and heroin nya cantik and ensem kan ?.
ehe , betol tak ?.
bagi i , memang betol tu ..
tapi , apa yang i suka tengok dalam movie korea ..
i suka tengok time dia orang makan .
makanan dia macam besh .
n cara cdia org makan ..
rasa macam nak cuba mkan pkai chopstick dia orang tu .. ehe ..
entah pape kan ?.

errrmmm .. ape lagi ya ?.
perhaps the plot is quite different ..
apa yang i tengok ..
mereka bermusuh .. tapi tak kejam ..
at last , dorang berbaik ..
mostly cerita korea is like that kan ?.

so far , dah banyak jugak i layan cite kora nie .. tapi , x sebanyak u olls kot :)




marry me , mary .





baby and me



you are beautiful


Princess hours




Playfull kiss



boys over flower












































































Boys over flower





















































1 comment:



rainbow Pictures, Images and PhotosJom Tulis Sinierainbow Pictures, Images and Photos