Friday, August 20, 2010

dua tiga hari...


dua tiga hari nie, aku dah memang tersangat2 angaukan cupcakes la weih...huhu, x saba nak wat cupcakes untuk Family gathering this 28...

dah bermacam2 corak cupcakes yang berlegar2 dalam kepala otak nie...
nak buat corak tu lah, corak nie lah...

aku ade sorang membe, yg sangat2 kreatif dalam menghias cupcakes..
Namanya ILI AAINA....
Ya Allah, lawanya cupcakes die..
fall in ♥ with her cupcakes!!!

i repeat............
i really like her cupcakes!!!

dua tiga hari nie, duk gila2 kan cupcaKES , aku g upload kat FB...

and aku g tgk kat Youtube, cara2 nak decorate cupcakes:)
OMG!!!, i really ♥ love cupcakes...

and, lepas da tgk sume tu..ape lagi, terus dwnload n duk ulang tgk benda yang sme aje :P..

2 comments:

  1. seriously weh..aku suka cupcake bila kau gila punya semangat nak buat cupcake!

    ReplyDelete
  2. hehehe...ye ke weih..nnti aku wat..aku bgi kat ko k:)

    ReplyDelete



rainbow Pictures, Images and PhotosJom Tulis Sinierainbow Pictures, Images and Photos