Thursday, August 19, 2010

Persiapan berhari raya

Pejam celik...pejam celik....puasa dah menjengah ke minggu kedua...terasa kejap jew...Dalam kesempatan ini, sempat lagi sye nk update blog...nak cerita sikit tentang persiapan berhari raya...dah menjadi kebelum lah ye agaknya...

Shawl dah beli, warna pun cantek


Alamak!!! baju baru sepasang siap...tu pun separuh jew..hahaha...Baju raye taun nie warna kelabu... tak sabo tunggu kau siap wahai baju rayaku :)


Ha, kasut raye...belom beli lagi...Ingatnye nak beli Crocs je la...looks more sporty...ewah2 :)
Plannye, nak g tgk kat dana Kota...tapi, ntah la...
Tunggu jew lah persiapan taya aku, akan siap jugak... heh..hehehe



2 comments:

  1. banyaknye shawl kau!aku malas la nak keluar beli tudung rayee

    ReplyDelete
  2. weih..nie pic aku copy kat new lah...hehehe

    ReplyDelete



rainbow Pictures, Images and PhotosJom Tulis Sinierainbow Pictures, Images and Photos