Tuesday, October 12, 2010


assalamuaikum & selamat petang...

semua orang ade impian dan angan - angan kn?..
just, we do not know, bile impian kite tu akan menjadi...

same jugak dengan aku...
yang punya imian n angan-angan...
tapi, aku sendiri pun tak tahu....
bila ia akan menjadi nyata...

yang nyatanya...
angan- angan itu...
betol - betol membuat semangatku...
semakin membuak - buak...


impian aku, tak lain dan tak bukan...
nak belajar lebih bnyk resepi buat kek...

dan,
ingin ada bakery's aku sendiri....

bakery itu, aku namakan
"MINIE'S CAKE HOUSE'

wah, best kalau dapat bukak kedai kek sendiri kan...

dapat tgk org makan kek yang sedap...
dapat cita kek sendiri...
dengan nama sendiri....

tak tahu, kenapa itu anganku...
tapi, yg pasti...
memang itu...


~semalam aku conteng kat page depan buke resepi kesayangan aku~

berangan lah kate kan.. hehehe...

and hari ini, aku dah cipta kedai aku sendiri...
kedai yang just lahir kat dalam blog nie jew...
belom betul - betul wujud..
tapi, aku puas hati dengan ape yang aku buat....

tengoklah kedai kek aku :)
~setelah mengcut n mengpaste kan gamba2 nie...
maka, terjadi lah macam gamba kat atas :)~

::sekian ceritaku::

3 comments:

  1. wah!
    syabas aku ucapkan
    kau dah berjaya membina kedai kek sendiri di alam maya
    okay gak pe

    ReplyDelete
  2. hehehe..tu lah kan..
    rase berpuas hati jugak weh...hehehehehe
    :P
    mun, tapi, npe x ley view site ko...

    ReplyDelete
  3. kau x boleh masuk weh?
    aku pun x tahu weh

    ReplyDelete



rainbow Pictures, Images and PhotosJom Tulis Sinierainbow Pictures, Images and Photos