Sunday, October 10, 2010

cerita aku sbgai PEMANDU....


assalamualaikum w.b.t

sape yg da pandai drive?...
cam ne korg time amek test JPJ dlu?...
kecut x perut korang?..

huh, ape yg pentg...
aku actly seorg yang sgt2 menggelabah...
amek test JPJ hri tu...
sampai lima kali....
opssss!!!!
malunye... hahahah...

mule - mule, test tu kali kat Kl...
then, sebab dah biol sgt aku nie agaknye...
blik kampung kat terengganu....
and amek kat sane pulak...
lagi btambah biol bile kat sane...
sampai tige kali...
baru lah aku memegang title 'juara"...
hahaha(seyesly malu sgt2)

g amek kat sane, konon jln2 kat sane, x jem...
x byk kete...mmg jln kosong....
tapi.....
masalah aku ialah... bergetar kepale lutut bile aku nmpk wajah JPJ...
huk3( terbatuk sampai terdemam)...

At last, aku dt jugak merangkul lesen P bawa pulang ke KL...
hahaha...

mule2, drive...cuak jugak..
coz, kat Kl byk kete...dgn jemnye...
tapi, lame2 dah bwk..
Alhamdulillah.... kire ok sket...sket jew...
huhuhu...

korg tau x, yg aku da due kali or lebey kot...
kemekkan kete ummi n baba aku...
calar tu x ley nk terhtung lagi kiraannye...
hahahah ~gelak besar!!!~

setelah, dah dpt lesen nie, aku lh drivernye...
amek org skola...
amek org keje..
fuhhh!!!!
penat kot jadi driver nie...huhuu
gajinye tak de... hahaha...(just joke)

pape pown, mmg enjoy bwk kete...hahahaha...

gamba aku dlam kete...
poyo!!!!

~kete kesayangan baba~

2 comments:

  1. nice waLL!
    aku pun jadi driver unt ibu dgn adik aku weh...
    we are in the same category weh..

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    pnat weih jdi driver...
    hahaha...

    ReplyDelete



rainbow Pictures, Images and PhotosJom Tulis Sinierainbow Pictures, Images and Photos