Sunday, November 21, 2010

Rasa aku ..


Hai U All .
dah lame tak update belog .. rindu jugak sebenarnya ..
hari nie , i nak share lah pasal ape yang i rase ..
kate orang , kite boleh kenal diri kite sendiri ..
kite boleh tahu ape yang kite rase ..

kite sedey ke ?.
kite happy ke ?.

bagi i ,
bile i rasa happy , i akan betul - betul merasakannya ..
bile i rasa sedey , i betul - betul merasakannya ..
bile i rase kecewa , i betul - betul merasakannya ..
bile i rase suka , i betul - betul sukakannya ..
bile i sayang , i betul - betul menyayanginya ..
bila i berharap , i betul - betul mengharapkannya ..

sampaikan i nie , memang akan betul - betul rasa sakit ..
bile ape yang i harapkan tak dapat ..
bukan jew dalam bab cinta ke ..
tapi , dalam semua yang i harapkan ..
i harap i dapat , so i akan merasakan kekecewaan kalau i tak dapat ..
teruk jugak i nie ..

tapi , bila orang nasihatkan i , jangan terlalu mengharap ..
i jadi sakit hati n geram ..
ape hak orang untuk halang i untuk terus mengharap ..
itu yang i nak .. itu yang i pilih ..
biakan i !!!

tapi , i cuba dengar ape yang die orang cakap ..
die orang mugkin lebey berpengalaman dari i ..
i ikut , tak terlalu mengharap ..
sebab i tahu , akhirnya i jugak yang akan kecewa .

so , while write this entry ..
i tengah mendengar satu lagu ...
yang mugkin sangat - sangat menyakitkan hati ..
and mugkin yang memberi semangat pada i ..
semangat , untuk i tak terlalu mengharap .

"chill bebeh"

~Berhenti berharap -SO7~
♥♥♥♥♥♥♥♥

No comments:

Post a Comment



rainbow Pictures, Images and PhotosJom Tulis Sinierainbow Pictures, Images and Photos