Sunday, May 30, 2010


Best Freind,

menurut aku, best freind adalah teman yang kita sangat sayang dan rapat. Dalam erti kata yang sebenarnya ialah tempat berkongsi suka dan duka bersama - sama. semua insan yang lahir ke dunia ini pasti ada teman akrab sendiri dan bagi mereka, sahabat mereka punyai keistimewaan yang tersendiri.

begitu juga diriku, aku punya teman akrab yang boleh share masalah, boleh story - story. yang paling best dan menyeronokkan ialah bila mana kami berkongsi cerita mengenai Cinta ataupun Jejaka Tampan;). memang itu kegemaran kami, jika 'lepak' bersama - sama. Alhamdulillah, Teman - teman ku ini sentiasa menolong waktu susahku. mereka bukan sahaja hadir dalam hidupku untuk mengisi kegembiraan, tetapi jua untuk kedukaan. teman - temanku juga punyai keistimewaan yang tersendiri:)


Siti Zuraidah:),

dia adalah temanku yang Humor. bersama - samanya, buat aku tidak kering gusi dan sentiasa sakit perut. kelucuannya, cukup mencuit hatiku:)

No0r Munirah:),

dia adalah temanku yang sentiasa berkongsi hobi. kami sentiasa mengahdiri kelas agama di Masjid dan ini lebih mengeratkan lagi pershabatan kami:)


Puteri Nur:),

Teman di waktu tingkatan lima, usia persahabatan kami sudah 4 tahun. berkongsi satu nama yang digabungkan Putri Hinani:)


Nur Hidayah:),

Putr Hinani yang bermakna Putri, Hidayah, Amalina(My Twins) dan Amalini:)


love my BFF so much!!!

No comments:

Post a Commentrainbow Pictures, Images and PhotosJom Tulis Sinierainbow Pictures, Images and Photos